miércoles, 9 de julio de 2014

Rc biler: LAMBORGHINI HSP

Rc biler: LAMBORGHINI HSP

Rc biler



HSP Flying Fish repræsenterer en ny generation af 1/10 skala på vej afdrift RC biler. Dette skred RTR RC biler elektrisk drevet og perfekt til indendørs eller udendørs drifting.


Rc biler




 Den malede krop kommer i fire versioner - Lamborghini (som det ses på billederne, er),  Nissan Skyline eller Toyota Trueno baseret på vores populære og holdbare på vej eldrevne RC bil, tilføjer denne afdrift udgave specielt designet hårde sammensatte drift dæk formonteret til højtydende hjul. Denne RTR RC Drift bil er 4WD for konsekvent afdrift handling på en række forskellige overflader, nem at køre og har alle de funktioner, du har brug for at justere for en perfekt præstation set-up: camber, toe-in, krop niveau, etc.



Rc biler: BUGGY XSTR

Rc biler: BUGGY XSTR


rc biler




Hvis du er klar til at tage den elektriske RC til det næste niveau med en ordentlig RC buggy hobby så det er den model at gå efter. Ikke længere har du til at betale hundredvis af dollars, hvis du vil have en fuldt integreret model, al den teknologi af en top spec buggy funktioner. Dette er en høj spec model, ikke kun bygget høj kvalitet og professionelle, men også meget strækbar. Denne model er ikke at forveksle med RC biler , entry level er en reel racermaskine RC Hobby! 
Aluminium center drivaksel, høj spec elektronisk hastighedskontrol, aluminium olietryk støddæmpere dækket, ydeevne forskelle, aluminium radio bakke og meget mere, det er i en liga for sin egen XSTR, kommer nu med 2.4G fjernbetjening denne model repræsenterer fantastiske værdi for pengene! 



rc biler



Standard XSTR kommer med høj præcision 540 motor, controller og 7.2V 1800mAh batteri type Tamiya HSP. Dette arrangement giver mere end nok kraft og hastighed for enhver seriøs racer, men hvis du er den type person der kan lide tingene til det ekstreme, så kan du opgradere din model med en børsteløs kit. Med børsteløs motor, ESC og Li-Po batteri, lastbilen gå latterligt hurtigt og har nogle reelle evne til at styre. Du kan tilføje disse opgraderinger på bunden, men bemærk, at de ikke er udstyret, så du nødt til at tage vare på sig selv.